Kan du inte acceptera mig när jag är som värst, så förtjänar du mig inte heller när jag är som bäst ♥

hej ! ha nt orkat blogga idag , har varit sjuk ! men nu ha ja tagigt alvedon typ . men ska kolla på big brother de va bara paus nu . så blogga mer imon chaaoo !
ojoj  ,

HAHAHAHAHA

heeyyy . snackar skype med mina underbara bääästavänner . ojoj, haahahahahahhaahaha . känner mig sjuk. hoppas nt de , ska t hovet på torsdag och va med esme och nenna . så jävla sjukt nice . älskaer ;**
pusss chaaooo ;)
ojoj , sicken snygging nenna , pusss ;*
söööötis esme , pusss loveuuu underbara vänner ;*
för att nt va för elak mot de andra slänger ja in en bild på mig med ;* fan va ja ha dålig humor hahaha puss ;*

mahao

hey sitter hos maja vi gjorde kompletering nyss och skickade in den ao vi ska till fritidsgården nu så chaaaaaaaaaao .

du är som google, har allt jag söker .

heej! känner att ja e dålig på att blogga -.- mår nt jättebra idag ! men skit samma ! skolan idag va rolig på slutet på hemkunskapen ! de andra lektionerna mådde ja bara bajs ! iaf , om tyå 40 minuter ska ja åka t lessebo ska ha utvecklingssamtal skit ! PALLA ! men blev iaf godkänd i so provet fick ja reda på :D fett glad för de ! men bloggar mer sen chaaoo !

vårt liv tillsammans i bild.

de första gångerna :

lite senare:
lite mer efter :
efter det :
efter det :
senare :
ännu senare :
senare :
senare :
nu :
när ja kollar på dessa bilder tänker ja på vilker underbart liv vi haft tsm, och vilka sjukt underbara minnen. och fler ska de bli , yeah taggar öland som fan ! älska dej sjukt mkt bästavän syster ! du och ja hand i hand tills graven !
inget eller ingen kan någonsin skilja oss åt bästa vän . du och ja nu . du och ja föralltid ! puss !

loveyao,

image descriptionimage descriptionimage descriptionälskar dig som fan ssyster

alallalollolol

sitr hos farmor och gör ingenting mit tagentbord är trögt som fan råkade kasta mobilen hårt som fan på de men ska stänga av datan chao bloggar mer se .

blablabla.

hej sitter på min data igen ! asså dör av ebbas sega data . jag typ laddade ner google chrome , fattar nt vrf hon nt haft de innan. haahhah, , efterbliven ! har kollat på 3 filmer idag, ska kolla på ngn mer . idag är de sjukt fint väder . så kke går ut och springer en runda . imon är de skola wää :( . pallar nt skolan ! på tisdag har ja utvecklingssamtal :o omg ! kommer inte få utskällning eller så.. hahahah ! men blabla palla de ! har typ inget mer att blogga om ! har tråkigt just nu. bajs . blogga mer sen chaaoo !
blablabla, ful bild wää ! har bild brist !

on my mind.

, ligger i sängen och lyssnar musik ska till farmor snart ohhh imon blir det skola usch.. men vi ha ju kompletering i so och den är jag nästan klar med oj kom på en sak nyss att svenskan skulle va klar innan lovet och jag har knappt börjat kaoooz får prata med anna och säga att jag glömmde den i skolan och så .. det är 4dagar kvar tills jag får nya sms yäääe men aja pallar inte blogga mer chaooo .

mitt hjärta blöder .

nu kommer outfit


ít is over now.

hej ! sitter vid ebbas seeeega data , tar typ flera år att klicka in på en sida . shiit ! och sen är den typ asliten, så trycker alltid på fel knappar. får typ panik. men iaf idag blir de bara att chilla hemma typ kanske gå ut lite men ja vet nt . men bloggar mer sen när ja ha min data chaaaaoo !

ojoj, de här va fan nt igår.


sometimes you have to give up on people, not because you don´t care anymore, but because they don´t.

hej ! sitter just nu jämte ebba, hahahh vi gör typ inget blablabla ! men ja ha tråkigt wäää:(
chaaoo !

ett nej är ett nej och inte ett kanske elr sen.

hej . idag va vi i kalmar och på öland ! fråga nt va vi gjorde typ kollade på stugor på öland och så. Sjukt fina va de . vill ha en nära havet ! asnice , i sommar  ska ja fan va på öland hela lovet. ha ja bestämt . hahahah , asså sommarlovet då. men iaf nu ska ja kolla på film så chaoo !
ojoj, detta saknas.

kunnde dö för dig men nu är du död för mig.


de måste va på liv och dö.

heejj  , ha bajs tråkigt wäää :( ebbas fel att ja säger wäää . hahahah. men iaf idag va ja i lessebo oh ah blablabla , skit samma ! när ja kom hem åt jag sen gick ut med min fina syster hihi, älska dej ebba ! men vi typ snackade om allt, mohahaahah . när vi kom in dushcade jag sen kollade ja big brother , hahahahh ! så skrikigt är de detta året . hahaahah ! aja nu ligger ja i min säng och bloggar  , är lite trött men palla sova nu ! men iaf kbry chhaaoo !
fråga nt om bild, hahahahahhaa !

snow hey oh

10 sanningar om mig själv ..
1.jag har dåligt självförtroende
2.jag har navel piercing och läppen
3.jag får lätt skrattanfall
4.jag är beroende av min mobil
5.jag plattar håret ibland om jag inte haft flätor
6.jag är trög
7.jag har aldrig färgat mitt hår
8.jag vill ha långt hår
9.jag blir väldigt lätt kär ..
10.jag är oftast glad annars ballar jag ur på allt ..¨

boy you got my heart beat runnin' away.

hej ! slänger in ett kort inlägg nu innan bussen går , den går om typ 30 minuter . men ja mst platta klart håret och tyå städa ! men nellie hat iaf sovit hos mig hela lovet typ . hahahah, asnice ! vi ha typ datanördat oss , varit ute , tagigt bilder som senare kommer på bloggen ! mst bara fixa dom. men nu ska ja platta klart håret, och va lite social med nellsi, sååå chaaoo !
lalalalal, smakprov, nej men hahahahaha !

10 sanningar.

10 sanningar om mig själv bara för ja ha tråkigt i pausen .
1. kan inte leva utan min mobil.
2. jag älskar johannes.
3. är datanörd.
4. just nu är mitt liv perfekt.
5. sätter alltid upp mitt hår på kvällen.
6. jag plattar mitt hår.
7. jag är alltid mig själv.
8. bjuder också mycket på mig själv.
9. är ganska blyg.
10. börjar gråta ganska lätt.
nt så kul, men aja ! blabla, nu ska ja kolla på big brother pausen är slut.

härlig natt .

fan v härlig natt asså shit vi har skrattat varit pissrädda och typ lipat för vi varit så rädda kan berätta varför kolla här :
först jag och matilda börja höra massa
smällar och bank i väggar sen hör vi hennes pappa rulla upp rullgardinen och skriker sen hör vi fotsteg sen skulle Matilda och jag på toa men vi vågar inte öppna dörren fall det stog någon där så öppnar vi och det smälldes överallt och vi slänger oss i sängen och typ börja grina sen går någon ut och är där värsta länge och det kommer en bil och dörren smälls igen skit hårt sen låg vi så och kollade i mobilen så öppnas dörren till sovrummet och stack iväg skit fort grymt läskigt men sen gick vi på toa nu är det inte så farligt längre ...
så Matilda och jag har inte sovit nånting inatt grymmt bloggar mer sen chao !


Spöklikt .

Hej , klockan är 06.09 vi är nt ett dugg trötta har nt sovit ngt inatt för de ha varit massa äckliga ljud , lampor som tänds och släcks , dörrar som öppnas och stängs massa skit vi va asrädda elr är fortfarande men nt lika vågade nt ens gå på toa -.- men berättar mer när ja ha data . För spöket har släppts sig luktar ägg fis. De påminner mig om en asrolig sak som hände på öland när jag skl steka frukost . Hahhahah , men tr mer när jag ha data , och Nellie berättar lite chaaoooo .


All i want is a white light moment .



love the way you lie.

heey . ligger i sängen med datan just nu . haha skräll men va nyss i outleten med brushan och käkade glass . fråga nt varför han frågade om jag ville följa med så jag sa ja ! så då köpte vi glass, hahahah lol ! men iaf idag blire typ tråk. Min moster var här innan och vi typ snackade om när vi va thailand , för hon ska typ dit . Men ska äta snart  , ebba håller på att göra enchiladas (stavning). luktar asgott. Imon blir de stan med familjen och bääääästaväään ! hihih sen ska hon sova hos mig, på torsdag tro ja att ja ska t älsklingen , men ja vet nt , hoppas de , sakna han ngt otroligt mycket ! men ska äta nu bye !

breakeven

hay , vår bloggning suger just nu men jao det är redan tisdag lovet kommer gå grymt fort usch men imon blir det bästis igen vi är ju hela tiden kan ju berätta om i söndags och igår
i söndags så vaknade vi nångång sen satt vi typ på datan hela dagen sen typ en kvart innan outletten stänger kommer vi på att vi vill ha godis så vi springer upp dit och köper det och vi blev rädda för en hund så vi sprang som fan hahahahahahah men a sen på kvällen typ satt vi på datan och sen kollade vi bigbrother och sen typ somnade vi 5-6 nångång jag blev galen det hände nått med min facebook 
igår va vi typ trötta hela dagen för eric väckte oss på morgonen så vi sov inte så länge
men aja ska kolla bigbrother nu chao 

BIG BROTHER .

Rubriken talar , jag och bästis sitter i soffan och kollar på big brother . Mohahhaha , paus nu så bloggar lite ! Detta året verkar de tråkigt ingen snygg kille med som de va förra året :) hahhahahaghah Nellie är random bara tar upp en av våra katter , hahhahhahah gulligt fan :) haha kolla bilden sjukt gulligt . Chaooo .


Förr var du Ballt utan B, nu är du Kingen utan K.



im only miss you when i'm breathing .

tjeennnnaaaa. bestis är här och vi ha de skojsigt, moahahaahah ! nej men sjukt nice , hon ha sovit här inatt, och ska göra de inatt igen faaaannn va nice jao ! men sakna min älskling som fan ! aww stackars mig ! men iaf , igår hade ja och nellie de mys som satan , hihihi ! men vi är datanördar , sen ahde vi natthumor , moahahaha  ,skräll att vi ha de !men våran humor äger fan allt , elr nt ;o men vi tkr de iaf ! blablabla ,men vi taggar iaf big brother ikväll och liten annat mys, moahahhha !men nu ska ja va "social" med nellie så kbey hejdå chaooo ! :)

bästavän

älskling jag älskar dig sjukt mycke gumman du finns alltid och jag finns alltid för dig vad som en händer om det händer nått bara ring mig ,du är den undebaraste bästavännen man kan ha alla kan inte ha en sån som dig vi har alltid så grymt kul du och jag hand i hand till graven
jag kom ihåg första gången vi träffades sen började vi va mer och mer och du följde med till öland och där började alla våra minnen är oslagsbara världens finaste bästavän älskar dig .

Mr. know it all .

heeyy, sitter med beessttiiisss just nu, och snacka skype med lilljoah ! mihiihih, fyfan va kul  , hhahaahaa ! little johan !men iaf min fina beeessttiisss ska sova här jaaooo , fan va nice ! blir att lana fb ! mohahaahah vi är efterblivna , och ha damp jaoo ! mina inlägg blir lite konstiga , ja vet nt vrf men ja suger på att blogga , hahahahahahh ! ska va lite social så kbry hejdå !

pppppppppppppppakekeke

tjalalala , sitter och gör ingenting grymt kul asså skulle ju ta bussen igentligen men matilda skulle sova eller nått , så åker med mormor och morfar vid halv 4 typ bloggar mer sen när jag är med bästis .
chaooooo !

snow hey oh

sitter och gör inget elle jo smsa ska åka till bästis idag tar 13.05 busseen tror jag hon sa men aja mys trololol pallar inte blogga mera ..chao !
la upp den igår menhar inga bilder
jag vet inte längre ..

snow hey oh

sitter och gör inget elle jo smsa ska åka till bästis idag tar 13.05 busseen tror jag hon sa men aja mys trololol pallar inte blogga mera ..chao !
la upp den igår menhar inga bilder
jag vet inte längre ..

:'(

hatar fan mitt liv, allt jag gör blir bara så jävla fel ! vill fan bara gå och dö elr ngt ! asså ååå FML !

mrs cooool !

aralalalalalallalalalalalalalalalallalalalaal

moves like kalle !

hej , jag sitter och kollat tv nämen så kul fixade mig nyss har inget och göra isak kommer sen tror jag eller jag vene men aja , imon drar jag till bästavän och vi ska ha mys mohahahahah , kommer ju typ bli hon hela lovet
det är fett nice meed bästiiis
men ska skaffa mig ett liv chao !

Take Me Down Like Im A Domino

tjaa , sitter just nu i ett grupprum med martin , felix, dennis . vi typ spelar in någon skit , jag vet fan knappt vad vi gör så bloggar ist ! kan passa på nu, ska t stan med esme efter skolan för att äta på mc, mohahahhaah ! tjockisar vi är :D
men skit samma , vi slutar snart typ 5 i halv 12 , så kbrt hejdå !

det gör ondare att veta att du ljuger än att få ta smällen.


kbry

fråga nt om rubriken, hahhahhahha ! kom nt på ngt annat . men iaf idag va de skola ! efter skolan följde nellie med mig hem och sen åkte vi tbx t skolan för öppet hus , sååå jävla kul elr nt ;o men hade idrott oh engelska , idrotten va askul :D fast slog mig i mitt knä igen ;o så fick ett blå märke precis när mitt andra försvunnit, hmm, lyckat men är man klantig så är man . aja palla blogga mer chao !
nt alls gamla bilder elr så..

Free fallin´

sitter och har svenska snart ska vi ha snö grej på gympan , sen efter skolan drar jag till matilda och sen åker vi till skolan igen för vi ska ha öppethus shit va kul men måste sluta blogga chao !

don't ever lose your self in the dark.

heey ! idag i skolan hade ja bara 2 lektioner , typ de 2 tråkigaste tyska oh so ! omg ! typ dog men aja sen skulle vi typ ut ! ja hade långpromenad för kan verkligen inte åka skridskor elr fiska för den delen ! -.- fan va drygt oh kallt som fan ! ;oo alla typ knuffade ner mig i snön skräll -.- sen typ halkade ja ett par ggr ;o men blogga mer sen chao !
mohahaha nt mörk elr sååå, baahahaahhha , kbry hejdå ..

08.29

nu ska jag gå om en minut typ så bloggar skit snabbt för har sovmorgon och sen typ 2 lektioner sen ska vi pka skridskor kommer dö seriöst men om jag inte bloggar sen lever jag inte eller är skadad hahah men måste sticka
chao !

frågestund .

vi kör frågestund så fråga massa frågor så svara vi på allt , vi slutar frågestunden när vi har tillräckligt med frågor
FRÅGAFRÅGAFRÅGA !

johannes ♥

johannes ja älskar dej mest !
så sjukt glad att ja har dig !
utan dig skulle mitt liv fan inte va värt något !
du lyser verkligen upp min dag , du är den som alltid får mig glad ,
när ja är ledsen .
du är den enda som verkligen fått mig le på riktigt !
vet verkligen inte vad jag skulle göra utan dig,
finns ingen som du !
jag sakna dej som fan när du inte är nära mig..
vill ha dej hos mig hela tiden .
älskling , du är det mest underbara som finns på denna jord.
är så sjukt glad över att ha dej som pojkvän .
kan fan inte fatta att du är min , något bättre än dej kan man fan inte få.
du är verkligen det bästa som hänt mig, och som kommer att hända mig.
vill aldrig förlora dej älskling !
jag hade glömt bort hur det va att verkligen älska någon ,
men sen när ja träffade dej, påminnde du mig !
ha fan aldrig älsakt någon så mycket som jag älskar dej !
du är hela mitt liv . du är den mest underbara , finaste pojkvännen i världen !
skulle inte byta dej mot något eller någon annan !
vill att du ska veta att jag älskar dej mest i hela världen ! 5/2 - 2012♥

heyyy

hey , sitter och dör av tråk just nu ohno fan tråkigt jag har ..
imon blir det skridskor i skolan med maja taggatagga kommer rammla och slå mig känner det på mig vi får se hur det går imon haha om jag lever !
chao chao !

ligger i sängen och kännde för att blogga lite för kan inte sova eftersom jag sov hela dagen idag för hade ont i magen tror jag ska till skolan imon iaf , imon är det alla hjärtans dag nawi så gulligt men har inget mer att blogga om chao , gonatt !


Svalkar vinden värmer solen ser du något bakom molnen , känner du lyckan genom sorgen jag har inget mer än mina tankar .


ska vi göra något äckligt baby ?

hej ! ha bara varit i skolan idag . funderade på att åka hem tidigare för mådde nt bra gör fortfarande nt ! känns som att ja ha feber för fryser och ha ont i huvet oh mår illa ! hoppas nt ja e sjuk imon ! ;oo skolan idag va endå chill , bara att vi hade musik prov men de va ganska lätt . imon taggar ja matte prov -.- hoppas de går bra ,! men ska sätta igång en film nu chao !














Jag vill att du finns här,,när jag behöver dig.
Jag vill att du tröstar mig,,när jag är ledsen
Jag vill känna dina armar om mig,,när jag behöver trygghet
Jag vill att du ger mig all din kärlek
Jag vill torka tårarna,,och känna mig lycklig
Men det går inte så länge du inte finns här

mamuuutu

alala vatt hemma hela daagen är typ sjuk men tror jag ska t skolan imon så har kollat film hela dagen men palla inte blogga , blogger mer senare chao !

Även om jag gjorde rätt , hittade du en jävla massa fel.


People Need Someone To Look Up To

hej ! nellie åkte hem för ett tag sen ! ha sovit med henne hela helgen ! sjukt nice, är typ aldrig med henne längre så va fett nice ! igår va vi ju i stan som ni vet ! men iaf idag ha vi typ varit barnvakt suttit vid datan oh bah chillat aaabboooww, skräll att ja oh nellie sitter vid datan, haahhahhahaa data nördar. aja ha typ duschat oh flätat håret, hihihihhi. snacka med älsklingen i skype ! sakna han sjukt mkt ! älska dej mest älskling, hihiiihi ! men palla blogga , mst öva t ett fucking musik prov vi ha imon -.- bye !
¨
jag nu, asså syns nt så bra , världens sugigaste webbcam.. men hahaahahahah , ha nyss duschat och så ju så de är bra !

Your Love Brings Me Up To The Sky

hej ! ska berätta lite om igår ! va ju med nellie , fanny och moa i stan , lite med charlie och oscar ! sjukt kul faktiskt. vi typ gick runt på stan och dampade och skämde ut oss. typ var ngn sladd till billys pannkakor och då drog nellie ut den och så kom en som jobbade där bara sluta lek annars får ni gå ut. typ asskämigt ! tack nellie :D hihi. oh sen tog vi bilder i ett provrum på monki så kommer en som jobbar där hur går de för er ! nellie bara bra och hon bara vi stänger nu och så ska vi bara ta klart våra bilder så står hon och glor ! hahahaahahaaha, sjukt pinsamt faktiskt ! aja bye !
jag och nellie är smarta tog brun utan sol och trodde de va sånt man typ mst ta en vecka för att de ska funka ! igår syntes inget men idag.. hhhahaah ni ser ju själva vilka fina händer vi har.. fina namn de står på min hand xd xd
sjukt gulliga tjejer , den bilden vi hann ta på monki typ, hahahaaahhaaah ! men iaf älska er tjejer ! ♥

kbry

hey idag va jag i stan med matilda vi va med fanny och moa asgrymt jag köpte jacka och uderkläder mohahahahahhahahahah bra och veta . hahahah vi va i en affär så stog vi vid billys pannkakor så drog jag ut kontakten hon bara sluta lek eller gå ut och sen stog vi ett omklädningsrum och tog kort så kom hon som jobbade där och stog där ba hur gåre jag ba bra hon ba vi stänger så stog hon där när vi tog kort crazy chao .

haha


:*

pusspuss tiep

Puss

HHEEEEEJJJJJ idag har jag varit med min snyggaste finaste och mest underbaraste pojkvän i hela värden ! älskar dig ojojooj , här går det hett till
Nu sitter jag med matilda cepe men jaja imorgon ska jag på stan ojoj! i växjö som är mycket större än rövhålet som jag bor i
speciellt teleborg för där bor issaaaaaakkkk <3 grrr dregglar bara jag tänker på han ! PUSSS PÅ MIN ISAK ! <3 :*
här får ni en bild ojojojojoj / nellie !

kärlek är som krig lätt att starta, svårt att sluta och omöjligt att glömma.

heeejj, ! idag e de fredag xd nehe, hhahhhahaahhaaahaha ! men ja ha inget att blogga om så bah skriver lite ! idag vare skola , nt för de känns som de men iaf ! efter skolan va ja med fina babe ! hihhi, älska dej fett mkt ! men iaf nu sitter ja och nellie på mitt rum oh datanördar oss , hhahahaah skräll ! ska sätta igång en film snart , typ final destination 5 elr ngt ? ja vet nt ! moahahaahahahhahah , blöblöblö. aja orka blogga mer bye !

isak <3

min fina underbar pojkvän, som jag älskar över allt annat.
Jag är så otroligt lycklig över att ha dig
jag kan inte få en bättre pojkvän än dig. Du är perfekt för mig
på alla sätt och vis.
Du är så galet perfekt så jag kan inte beskriva det med ord. Men är otroligt tacksam för att
jag har dig och jag skulle inte byta pojkvän för allt i världen.
Du är det bästa som hänt mig och jag vill aldrig någonsin förlora dig.
Jag älskar dig ♥    5/2-2012

hej

duschade nyss mohahahahen bild på mig när jag inte har smink -.-

Älskling! <3

image descriptionÄlskade älskling , du förstår inte hur mycket jag älskar dig ! Och hur mycket jag saknar dig , utan dig här känns det tomt ! kan ärligt talat inte vänta till imon, haha! När jag kommer till dig ! Jag tänker ALLTID på dig ! det är helt sjukt ! Älskar dig över allt annat ! <3
älskling jag är rädd för att du är finast på hela denna jord ! <3
/ Isak som har kommit hit och tagit över bloggen MOHAHAHAH! Ne , men nästan ;) <3

Älska dig .

Hej ! Ha nyss kollat film final destination 3 . Ganska bra men Endå lite läskig , hihi ! Sakna min älskling . Blir att följa med han hem efter skolan . Sjukt Nice . Just nu snacka ja skype med några . Och imon blir de att min bäääääästiiisss sover här . Palla blogga chao.


heheh


bajs

jag skrev värsta långa inlägget innan så försvann de ..
men aja får börja om !
idag hade vi ju so prov det gick kanske inte så bra det kunnde gått bättre aoja .
kom nyss på att jag palla inte sitta och blogga långt inlägg igen
imon efter skolan blirde älskling och sen blir det bästis och sova där love you syster !
chao !
kul maja hade hon satt ock smsa bombade mig för att åsa skulle ta min mobil men hon märkte aldrig ändå vibrerade det som fan , och jag vet att jag har finast bakrundsbild men aja pusspuss .

Det är bättre att fråga och verka dum , än att inte fråga och förbli dum .

Haha , grrr !


arr


fhklö


hohhhoohohohhoho

sitter och snackar skype med älskling och pluggar so no lifer innan va jag på konfa och sen plugga alalalal imon är det fucking so prov segt kommer aldrig klara det men aja hahahah idag hade vi nått i skolan han pratade engelska och fråga mig om jag va rädd jag ba a jag trodde han sa fattar du hahahahahah men aja palla blogga chao !

You can tell a girl a million times she's beautiful and she Never believed it. But call her ugly , only once and she'll Never forget it .


true love.

hejjj. va i skolan idag , precis som man brukar på vardagar. de va faktiskt hyfsat kul. hade lite idrott oh så. ihhihiihi! men slog i mitt fucking knä så de e värsta blått och typ bula! så jäääävvllaaaa ooonnnttt. men just nu snacka ja skype med min finaste bby , hihihih ! sjukt nice ! palla blogga mer bye !

I wish you were here.♥

hej ! ha haft en sjukt underbar dag idag ! skolan va nice , hade typ rapp oh dans , fast min fot dog för ah hm.. men aja ! men de hade vi typ 2 timmar så sen hade vi so sen svenska sen mat sen bild, sen hkk. Efter skolan gick ja hem till älsklingen ! sjukt myisigt , ! hheeheheeheheheeh, men nu ha ja iaf nyss duschat så ligger under täcket oh fryser . mår nt jättebra men vi får se imon . pallla nt blogga mer bye! ♥

You keep me from falling apart .

Hej ! Ligger i sängen just nu ! Bloggar från mobilen , för får nt ha min fucking data jävel sooo Fuck that !hhahhaha , är nt så trött så kmr nog ta tid för mig att somna ! Palla nt blogga mer bye ! / Matilda !


Vissa tror att kärlek bara är varma känslor
Men det är inte sant
Kärlek är inte bara rosor, kramar, choklad och pirr i ditt hjärta
Nej
Jag lovar
Jag har själv blivit sviken
Jag har själv varit där
Jag har själv känt den smärtan
Den smärtan att vara kär…♥

dag 1 berätta om dig själv.

råkade trycka på knappen så de publicerades innan ja skrev , hahhahhahaa ! klantigt !
men om ja ska berätta om mig själv: nt så lätt ha nt så mkt att berätta, så skiter i de ! fråga ist om ni vill veta !
hihhihiihihihihhi !

5/2 2012 !♥

heeyyy är fan på fett humör , lite trött bara ! men skolan idag va fett chill ! bara lite jobbigt med tyska -.- men efter skolan hängde ja med älsklingen hem! sjukt mysigt hade vi de ! hihhihih ! älska dej johannes ! just nu snacka ja med min bästa underbart fina vän ! laaveeyaaaooo nelllie ! oh btw grattis gmn !:) hihihihihihihihih ! men nu gör ja cepe läxa mst nog bli klar innan mamma får damp ! så palla nt blogga mer , bye !


5/2-2012♥

sitter i min säng och väntar på bättre tider nämen väntar på matilda ska snacka med henne
ajuste grattis till bästavän och johannes så sjukt gulligt bloggar mer sen chao !
isak jag älskar dig !

stoppa näsan i boken nu maja.

fin rubrik men det sa vår lärare till maja nyss hahaahahha jag sitter och dör av skratt hahahah
våfflan :stopp näsan i boken nu maja !
maja : okey så sätter hon in näsan i boken !
okey dålig humor men ah hahaha har tråkigt och borde igentligen läsa men kan inte för den boken suge roch då gårde inte läsa men aja ska läsa chao !

du får mig att känna meningen med livet .

hej ! just nu är mitt liv helt perfekt !:D hoppas de forstsätter så här bra för alltid ! ihhihi, är på så sjukt humör kan nt sova ! perfekt när man ha prov oh så på tisdag oh fredag, ska fan öva imon ! tagga ha 5 prov på 2 veckor !  egetnligen få ja nt ha datan nu ! men ha såååå sjukt tråikigt sååå mst !hihihiih ! hoppas nt mamma blir för arg ! heheheheh! blogga mer imon elr senare ! bye !
johannes karlsson , laaveeeyaaooo ! ♥

jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag..

hej ! idag ha ja typ inte gjort ngt ! kalas oh nellie typ. kalas e fett drygt ! ;oooo men iaf ! hade tänkt att göra en sån 30 dagar så ha ja ngt att blogga om men vi får se hur de blir !:) elr nt 30 men skiiiitt samma !
1.berätta om dig själv.
2.staden där du bor.
3.dina kompisar.
4. en person du ser upp till
5. en bild på dig för ett 1 år sedan
6. bloggar du läser
7. dina syskon
8. bild på din garderob
9. en bild på ditt rum
10. hur ser din framtid ut?
11. en bild på någon du saknar
12. hur ser din fördelsedag ut
13. ett kort någon annan tagit på dig
14. en bild på dig som liten
15. en person/kändis du skulle vlija träffa
16. detta gör jag på helgerna
17. en bild på någon/något du saknar
18. här handlar jag helst
19. en vän som bor långt ifrån
20. en bild på det du köpte senast
21. favorit pryl
22. en tv-serie du älskar
23. ditt favorit nagelack
24. ett kort på din dator
25. något du vill ha just nu
26. detta är jag beroende av
27. ditt framtida bröllop
28. bild på sminket du brukar använda
29. detta åt jag till frukost
28. detta hade jag på mig idag

<3

loveyaooo .


I hope that one day i Will be able to say you are mine .


Ja , jag blir avundsjuk när någon kramar dig, för just då har någon hela min värld i sin famn

Shulullul ! Har verkligen ont överallt , kan knappt gå ! Men dagen igår va fan fett bäst . Ja och Nellie dansade som fan . Fyfan , en dag ja aldrig kmr glömma , ! Älska dej beesstissss ! Just nu sitter ja på kalas och är jävligt osocial med min mobil ! Hahhahahhah, Lalalalala ja ha världens finaste bakrundsbild på min mobil :D palla blogga mer bye !


ai se eu te pego alall


loveyao,

sholololololo är typ helt död idag seriöst kan knappt gå och är trött som fan och mårinte braa .. kvällen igår va grym jag och matilda dansade röven av oss ahahahah  bara att hon försvann lite ibland men kanske inte så konstigt hhahaahahah tönt men aja  palla blogga mer hahhaha .så såg vi ut mohahahah

alalalalaallalalalaalall .

heymannen , sitter och kollar på typ disney XD men asså min lillebror vägrar typ byta -.- men aja sitter och väntar på matilda hon åker vid halv 2 sen ska vi väll tagga tagga tc sen sover hon här och vi lär ju dampa hela natten som vanligt kanske kommer mer inlägg innan vi åker men aja chao!

Ett leende betyder inte alltid att du är glad,det kan även betyda att du är stark nog att le även om det gör ont.

heeeeyy . snackade nyss i skype med allrabästavän , mohaahahhaa vi ha ngt fel i våra hjärnor ! men vem fan bryr sej ? de är iaf fett kul att skypa med henne ! men sååååklart ska vårt internet lagga -.-' vet fan nt va ja ska blogga om ! men ha fett tråkigt en sån här fiiiin fredagskväll ! hahahaahhahaha, bra att veta chaio !

Trots hur mycket jag försöker och glömma, vad folk säger om dig, är jag fortfarande rädd att jag alltid kommer att älska dig..

hej ! går äntligen att blogga från datan ! yeah grymt jao ! men idag ha de varit skola, som vanligt fast sanna , johanna, esme va ju såklart sjuka :D tur att man kan va med killarna :D fett nice ! va endå skit kul ! välrdens bästa klass jue !
imon blir det bästa vääänn hela dagen , jaaaoooo grymt ! tc blire ju imon , hhahahahaahha ! men aja kbry hejdå !

eyyyyyyy

ey vi har ny header om ni inte ser den tryck f5

Torka inte mina tårar om du en gång kommer skapa dom .

Shulululululu !
Kollar på film nu med min fina syster , vi skulle egentligen kolla på paranormal activity 3 men de funkade nt får göra de sen eller en annan dag ! Bloggar från mobilen , funka nt så bra från datorn ! Imon blir det tc med bästavän taggad som fan ! Palla blogga mer chaio !


När jag smsar dig betyder det att jag saknar dig, men när jag inte smsar dig väntar jag på att du ska sakna mig.♥

hej ! ha varit i sporthallen hela dan med min beeestis, ! oh lite annat fint folk :D men iaf så kollade vi innebandy match ! oh typ inte så mycket mer , vi e konstiga kan ja bah säga ! MOHAHAHHAHAAH, blogga mer sen ! bye !

sporthallen !

sitter i sporthallen med bästavän det e ju trevligt vi Lider av nått svårt !


Lita aldrig på någon , för den litar sedan på någon annan ,.

Hej ! Blogg.se i datan funka nt så får blogga från mobilen ! Vår blogg ha blivit sjukt fin tack Sara (tro de va hon) Men iaf skolan idag va sjuk kul fast typ alla tjejer ja bruka va med va sjuka -.-' va typ med alla killar men de är fan sjukt kul :D imon kmr esme tro ja :) hoppas ! De blir att stanna i Lessebo imon och kolla innebandy , med allrabästavän , blogga mer imon bye !


ypyoyo

jag snackar Skype med isak ojojoj hett !
Jag har damp lalllalalalallalalallalallalala
imon ska jag va med beeeeeestis palla blogga mer chao !


Bloggdesignen, gjord av

http://sarajohannalouise.blogg.se/
http://sarajohannalouise.blogg.se/
http://sarajohannalouise.blogg.se/
http://sarajohannalouise.blogg.se/
http://sarajohannalouise.blogg.se/
http://sarajohannalouise.blogg.se/
http://sarajohannalouise.blogg.se/
http://sarajohannalouise.blogg.se/
http://sarajohannalouise.blogg.se/
http://sarajohannalouise.blogg.se/
http://sarajohannalouise.blogg.se/
http://sarajohannalouise.blogg.se/
http://sarajohannalouise.blogg.se/
http://sarajohannalouise.blogg.se/
http://sarajohannalouise.blogg.se/
http://sarajohannalouise.blogg.se/
http://sarajohannalouise.blogg.se/
http://sarajohannalouise.blogg.se/

RSS 2.0