.

jag bloggade ett långt inlägg igår men det kom tydligen bara några ord med och jag palla inte skriva om allt men vid tolv drar jag till bäästis och sover där chao !

mukekhfhshflsl.

tjääna Matilda och Nellie här. vi ligger i ett fucking förråd hehehhe , vi e cp , men esmeralda och eric sov också här så vi fick inte plats blabblaa. men ah vi ville ligga i ett tält för att vi ville utan föräldrar men ingen hade så vi fick en bra ide , men iaf vi typ nattbadade vid ett inatt fett skönt va de , men lite läskigt . aja denna datan e cp , hiihhi. men nu är de lite läskigt dörren har typ öppnats så stängde vi den så öppnades den igen .. fett läskigt... men ah nu ska vi va lite sociala. sååå puss hej alla fina!

<3 <3 <3 <3

tjännaaaaa nellie här igeeeen , mohahahahaha jag snacka med pontus han är bäst och jag avgudar han så hårt mohahaha och han älskar mig så jävla mycket moagaga men aja palla inte blogga mera sharåååå !

loveeeeee

tjäääääääna de är nellie här hahahahhaah omg !


jag är på jätte bra humör och är skit pigg , men i helgen har jag inte gjort någonting wääää så jävla tråkigt men aja igår kväll så snackade jag med en typ hela natten , men aja skulle skriva så ni vet att jag lever för det gör jag :d


ha det bra för det ska jag ha hahahahah !


Jallajalla .

Hej . Jag saknar dej Nellie hejdå .

Kul?

Är det kul att skriva hacker på mitt skåp? (:

big mamamamam


1 dag kvar TAGGAAAA

shit en dag kvar till sommaren 2012 omg fett taggad ska bli den bästa sommaren , idag slutade vi 10 eller något tror jag eller 9 jag vet inte men aja sen har jag inte gjort så mycket , men jag kännde för att blogga men gick inte så bra men aja lovar att jag bloggar mera sen för just nu går det inte bra nmihahaha men tjatja :D

Jag älskar dej .

Jag är inte rädd för att skriva jag älska dej jag är rädd för svaret .

2 dagar nu btw !

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3074842/images/2012/pic_206501397.jpg" class="image">


3 dagar kvar

idag så blev jag klar med min onepiece kan lägga upp bild på den senare kanske men aja sen idag på no:n skulle vi skriva skillnaden mellan regnskogen och svenska skogar som skulle bli klar på lektionen , sen bild och sen matte fast då satt några i pi:s rum och kollade på film utan lärare , sen slutade vi och sen gick jag hem och sov men ska snart dra ut och springa en runda ! men aja chao /n

4 dagar kvar.

hej . kollade typ en halvtimme på fotbollen sverige mot ukraina men de blev fett drygt så bloggar lite istället, idag badade jag fett kallt men fett kul ändå , hohoohohoh. gjorde musik prov idag , vår lärare rättade snabbt så fick det typ efter 2 timmar , ganska nöjd blev iaf godkänd (a' imon taggar jag no prov , siiista provet i sjuan . på onsdag blir de typ en vanlig dag, fast vi ska lämna in våra kära datorer :( ! och på torsdag ska vi inte ha någon vanlig lektion alls , vi ska städa skåpen mitt är fett stökigt så de kommer ta typ en timme ska fan försöka hålla de renare i åttan . sen ska vi typ äta en smlas på ip för att "leka" sen hem så ingen lektion och på fredag skolavslutningen TAGGA, sommaren 2012 ska bli bäst men kan berätta mer om de sen , ska ut med hunden nu chao .

vad gör vi nu kör vi .


jag är kung kung kung , jag har skit tråkigt och finns inget och göra alala imon blir jag klar med min sak på slöjden härligt och sen på onsdag tror jag vi har vanliga lektioner och sen på torsdag ska vi städa skåpen och ha genrep med kören och sen slutar vi vid 11 sen på fredag skolavlutning taggatagga men aja chaop,

untzuntz

sommarlov snart ttagga sommaren 2012 sena kvällar , shoppa massa och öland och sola och festa och allt wöööyööyö .¨
men aja idag hade vi tipspromenad och brännboll fast jag & maja skrev poäng istället för jag suger verkligen på brännboll usch men aja min rygg plågar mig fyfan men aja har inget att blogga om chao !

hejeje

hejhej sitter och dampa och tar masssa oseriösa bilder hahah , men aja idag hade vi kalas för min bror fyller 2 graaattis alfred , men aja nu ska ta tag i mitt liv mohahaha men aja chao !

underbar helg.

hej . asso jag vet att min bloggning seriöst verkligen suger . men ska försöka få igång den bättre . kommer typ inte blogga så mycket på lovet för vi måste ju lämna in våra skodatorer ah . men kommer nog blogga från ebbas data eller mobilen om jag hinner .
men ah . helgen har jag spenderat i åseda , de va en oförglömlig helg . vi typ hoppade studsmatta , jag som är klantig skulle göra volt och knäade mej själv så jag bet mej i tungan (a' oh nu har ja skit ont i käken så kan inte äta hårda saker :( ! men ah de gick bra sen iaf. vi typ satt inne spelade lite xbox typ , eller ah esme och alicia gjorde för ja suger verkligen på sånt, men de va kul att kolla alla esmes failar, hihihih. men sen typ fixade vi typ böt om och så , och jag och esme gick till hennes syster , för att sen gå vidare till josefine foxman , hihihihi. de va fan fett kul där , typ någon lustig person som snackade med oss hahahahahahaha . men fett kul va de , typ garvade åt allt då . sen gick vi till parken i åseda var där lite och snackade typ . sen gick vi tillbaks t huset och typ låg och spelade på mobilerna smsade . tillslut somnade vi . idag då hoppade vi typ studsmatta , gick en runda och massa sånt . detta va iaf en helg jag aldrig kommer glömma , så jävla kul va den typ garvade hela kvällen igår.
långt inlägg men blir så när man inte bloggat på hundra år .

- Jag vill hitta en som njuter av min pinsamhet, älskar mig även när jag är taskig och skrattar åt mina skämt även när dem inte är roliga



123456789

oseriösa bilder + är  osminkad för tog bort det innan efter jag & maja varit i stan och shoppat också vi åkte hem för det började spöregna och alalala men ja matilda bloggar aldrig men säger ändå inte till henne men hon lyssnar tydligen inte tant MOHAHAHAHAHAHAH , men aja palla inte blogga så chao bloggen !

kääääääääääääääääär !

omg dör , jag ska haaaaa !

.


detta får inte hända !
vi försvinner mer och mer ifrån varandra det får verkligen inte hända , du är som den systern jag aldrig fick och jag älskar dig . Jag saknar när vi va hela tiden och nu är vi aldrig längre och knappt snacka vi måste fixa tillbaka allt ! man kan snacka allt med dig  och du kommer alltid vara något speciellt för mig vill verkligen inte förlora dig syster !

flytta på dig

hej min bloggning suger , jag vet men det ska bli bättre har sjukt mycket med skolan nu innan betygen sätts på torsdag så allt ska vara inne och sånt , och i helgen kunnde jag inte blogga för då var jag på öland för pappa gifte sig , festen var sjukt kul med ellen och malin och hennes syster vi var ute och gick så kom det en bil och vi blev sjukt rädda haha sen gick jag och ellen ut och gick med klackskor och snackade telefon, sen dansade vi och massa så åkte vi hem vid halv 4 , okey asså jag har verkligen ingenting att blogga om men det behövs bloggas och jag har sjukt tråkigt men kommer inte på något kanske blogga senare om jag kommer på något ihihih normalt men aja shosho!

🐰


We're all in same game, just different levels. Dealing with the same hell, just different devils.

hej . min bloggning suger verkligen och ja menar de . hahahah . men ah ska försöka bli bättre . kan berätta lite om min helg . har sovit hos esmeralda hela helgen vi har varit hemma själva hos henne så de va fett nice . vi har tyo hoppat studsmatta , kollat tv, tjockat oss med godis och chips. hihihih. men aa de va fett nice , hoppas vi kan göra om de någongdag.  imon är de skola igen .. kuk , helgen har gått assnabbt . men ah vi slutar iallafall om typ 11 dagar. wiiiiee. men ah ville bara visa att jag lever , för har inte bloggat på 20000 år. fuck att hanna vann big brother . men blogga mer imon om ja hinner . eller ah btw har tagit mitt första dopp i kosta badet för iår sjukt kallt säger ja bara. chao.


RSS 2.0